Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor in de keuken, om in te zetten als achterwand of misschien zelfs op de vloer? Kijk dan eens naar visgraat tegels. Deze populaire tegels passen perfect in iedere stijl keuken en zijn daarnaast dankzij het grote kleurenpalet makkelijk te combineren. Hieronder lees je alles over deze tegels met visgraatmotief voor in de keuken. Na het lezen wordt de zoektocht naar de juiste tegel een stuk makkelijker!

Wat is een visgraatmotief?

Tegels in visgraatmotief gelegd zijn ook wel langwerpige tegels die diagonaal gelegd zijn, zodat ze wijzen naar de hoeken van de ruimte. In iedere ruimte is zo’n motief toe te passen. Het ziet er niet alleen speels uit, maar oogt ook een stuk ruimer. Vroeger werd een visgraatmotief vooral gebruikt bij parket, maar tegenwoordig zijn er ook volop visgraat tegels verkrijgbaar. Deze visgraat tegels zijn op dit moment immens populair dankzij de luxe uitstraling die ze hebben.

Visgraat tegels voor op de achterwand in de keuken

Wanneer je visgraat tegels in de keuken wil plaatsen, dan kun je ze o.a. op de achterwand bij het kookgedeelte aanbrengen. Je kunt hierbij de hele achterwand betegelen, of alleen het deel achter het fornuis. Aan jou de keuze! Een visgraatmotief in de keuken is de perfecte manier om het keukenblok als echte eyecatcher te maken. Deze tegels staan niet alleen speels, maar ook eigentijds. Daarnaast hoef je niet bang te zijn als er wat tegen de achterwand spettert, want de tegels zijn makkelijk te reinigen en in no time weer schoon.

Visgraat tegels voor op de vloer in de keuken

Naast visgraat tegels op de achterwand van het fornuis, kun je ook gaan voor een visgraat tegelvloer. Deze tegelvloer geeft de keuken direct een speelse look, zeker wanneer je gaat voor een tegel in een leuke kleur! En visgraat tegel voor op de keukenvloer is ideaal. Het is makkelijk te reinigen met een sopje en is daarnaast makkelijk in onderhoud. Het geeft de ruimte bovendien direct een luxe uitstraling.

Mooie kleuren visgraat tegels voor in de keuken

Dankzij de populariteit zijn visgraat tegels tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar bij Afium in Rotterdam. Op deze manier kun je jouw favoriete kleur in de keuken gebruiken als achterwand of als vloer. Hieronder hebben we een aantal kleuren voor je klaarstaan als inspiratie:

Mooie kleuren om te gebruiken als achterwand

De kleuren donkerrood, mintgroen, roze of geel zijn mooi om te gebruiken op de wand achter het fornuis. Deze kleuren passen bij zowel witte, zwarte als houten keukens. Ook passen ze bij een groot aantal verschillende keukenbladen.

Mooie kleuren voor op de keukenvloer

Ben je op zoek naar een keukenvloer met visgraatmotief? Ook dan kun je voor veel verschillende kleuren visgraat tegels gaan! Bij een witte keuken staat een roze, grijze of mintgroene visgraat tegelvloer ontzettend mooi. Heb je een houten kleur keuken? Dan staan neutrale kleuren als wit en beige uitstekend. Een zwarte keuken? Ga dan voor een diepgroene visgraat tegelvloer. Dankzij deze kleur is jouw keuken direct een eyecatcher!