Inventum is een merk dat thuis is in huishoudelijke elektronica. Zo kun je ook kiezen voor een Inventum ventilator. Met een Inventum ventilator kun je tijdens warme dagen verkoeling in je huis krijgen. De enige vraag die rest is welke Inventum ventilator jij het liefst wil hebben. Er zijn vier soorten Inventum ventilator: een statiefmodel, een vloermodel, een tafelmodel en een torenmodel. Voor het tafelmodel of torenmodel is het simpel: daar is maar één optie Inventum ventilator van. Beide hebben drie snelheden. Het torenmodel heeft daarnaast een timer en iets meer vermogen en is naast wit ook in zwart verkrijgbaar.

Vloermodellen

Een vloermodel lijkt qua design misschien op een tafelmodel, maar zo’n Inventum ventilator is toch groter. Het enige verschil tussen de vloermodellen is eigenlijk de kleur. Je kunt de Inventum ventilator voor de vloer in zwart of chroom vinden. Het vloermodel heeft een stuk meer vermogen dan het toren- of tafelmodel Inventum ventilator. Wel hebben ze nog steeds allemaal drie snelheden. De Inventum ventilator voor de vloer kan tot 120 graden kantelen. Hij heeft een geluidsniveau van 55 tot 65 decibel. De statiefventilator heeft de meeste opties. 

Statiefmodellen

Behalve de VST413WA hebben alle Inventum statiefventilatoren drie standen. Dit model heeft er maar liefst 8. Het vermogen ligt lager dan bij de vloerventilatoren en het maximale geluidsniveau is hetzelfde. Je kunt in timer tot 8 uur instellen en er is een afstandsbediening bij deze Inventum ventilator. De VST401W heeft ook een afstandsbediening. Alle varianten van dit model Inventum ventilator kunnen in hoogte worden versteld tot 1,30 meter. 

Via: https://www.ventilatoraanbieding.nl/inventum-ventilator-aanbieding-de-beste-deals/