Wanneer je op zoek gaat naar raamdecoratie zie je vaak veel wat je heel erg leuk vindt maar ook wat je echt niet wat vindt. De keuze tot de juiste raamdecoratie in je interieur en wat ook nog eens bij jou past is niet altijd even gemakkelijk. Tenzij je weet wat je wilt dan maakt het dat veel eenvoudiger.

Gordijnen voor elk interieur

Als je keuze valt op gordijnen weet je ook dat het eigenlijk in elk interieur past omdat je er veel mogelijkheden in hebt om het ook passend te maken voor jouw eigen huisje. Gordijnen geven sfeer en daardoor maak je het ook warmer in je huis. De warmte werkt natuurlijk weer bij aan de sfeer. Er is heel erg veel keuze in kleur van gordijnen maar ook in de soorten gordijnen. Zo heb je inbetween gordijnen, vitrage en verduisterende gordijnen. Gordijnen komen veel voor in de slaapkamer maar in andere ruimtes kunnen de gordijnen ook de juiste sfeer brengen. Voor de slaapkamer kan je er voor kiezen om verduisterende gordijnen te nemen. Wanneer je op zoek bent naar wat rust in de ruimte dan zit je met gordijnen ook goed omdat ze geluiddempend zijn.

Inbetween gordijnen

De inbetween gordijnen zijn erg handig wanneer op zoek bent naar gordijnen die tussen verduisterende gordijnen en vitrage in zitten. De inbetween gordijnen zijn over het algemeen dikker dan vitrage maar weer dunner dan overgordijnen. De inbetween gordijnen filteren het daglicht maar geven je wel meer privacy in de gewenste ruimte. Over het algemeen worden de inbetween gordijnen (lichtdoorlatende gordijnen) in combinatie met een andere raamdecoratie gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld het combineren met jaloezieën.

Raamdecoratie van Ilumio

Wanneer je op zoek bent naar de juiste raamdecoratie kan je bij Ilumio heel erg goed terecht. Ze maken de meest mooie raamdecoratie om je huis net dat beetje sfeer te geven waar jij naar op zoek bent. Wanneer je raamdecoratie wilt om het felle licht buiten te houden in de zomermaanden en de warmte in huis wilt beperken kunnen ze daar zeker bij helpen. Met raamdecoratie kan je ook privacy creëren en een heerlijke sfeer in je huis. De raamdecoratie van Ilumio kan jou huis dat thuis maken waar je naar op zoek bent. Tevens kunnen ze de raamdecoratie ook op maat maken zodat het perfect past op de plek waar je het wilt hebben.

Wat voor raamdecoratie heeft Ilumio

Ilumio heeft raamdecoratie van topkwaliteit tegen een scherpe prijs en op de gordijnen en jaloezieën zit ook nog eens vijf jaar garantie. Net als de stoffen en materialen zijn deze van hoge kwaliteit. De raamdecoratie die Ilumio heeft zijn:

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·        Pvc jaloezieën

·        Rolgordijnen

·        Dakraamrolgordijnen

·        Duo rolgordijnen

·        Gordijnen

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen

De raamdecoratie is tevens geschikt voor dakramen en draai- kiepramen. Wanneer je twijfelt, is er ook de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. Natuurlijk kan je ook contact met ilumio opnemen voor meer informatie. Door alle voordelen en de juiste hulp ga je altijd de juiste raamdecoratie vinden naar jouw wensen.