Wordt het niet eens tijd om dat wellness gevoel voor jezelf te creëren? Al weken ben je hard bezig met werk en het is ook even goed op lekker op te laden door een me-time momentje. Maar hoe plan je dit momentje in? De badkamer is vaak geen sauna of wellness complex. In dit artikel lees je tips over hoe je toch thuis kunt genieten een een spa avond kan creëren. Lees dus verder als je wilt weten hoe je dit kunt doen!

Relaxen in een spa bij jou thuis!

Een SpaPro zwemspa kopen, vrijwel iedereen droomt ervan om dat ooit te doen. Wanneer je er dan eindelijk eentje koopt, is het zaak dat je jezelf goed in de verschillende opties verdiept. Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een spa? Allereerst moet je jezelf bedenken of je een jacuzzi voor binnen of voor buiten wil hebben. Wil je er een voor 3, 4, 5 of 6 personen? Het is allemaal mogelijk. Voor welke jacuzzi u ook gaat, je zal er zeker in kunnen ontspannen!

Verander de badkamer in een spa

Als eerste is het fijn om de temperatuur in de badkamer wat te verhogen voor de spa avond gaat beginnen. Zet de verwarming dus lekker een paar graden hoger. Geur is ook een belangrijk onderdeel van de spa avond thuis. Dit kan gedaan worden door een lekker ruikende badbruisbal of een geurkaars. Ook geurstokjes doen het vaak goed. Mocht je nog andere lekker verzorgingsproducten hebben, kan je deze ook zeker gebruiken tijdens een spa avond. 

Maak zelf een gezichtsmasker

Ook je gezicht krijgt soms in het dagelijks leven veel te verduren. Daarom is het een goed idee om een lekker gezichtsmaskertje voor jezelf te kopen of te maken en die op te doen tijdens de spa avond. Deze kun je kopen of zelf maken. Hoe maak je een gezichtsmasker zelf? 

Recept voor een lekker gezichtsmasker: 

  • Honing
  • Banaan 
  • Yoghurt

Doe wat yoghurt in een bakje en voeg hier honing aan toe. Meng dit goed met elkaar en als je merkt dat de honing niet goed mengt, kan je het even verwarmen in de magnetron. Het masker kan na een kwartier een beetje hard aan gaan voelen op je gezicht. Dan is het de hoogste tijd om het masker van je gezicht af te wassen en te genieten van een zacht huidje!