Het is de eerste kamer die je binnenkomt, wanneer je de deur binnenstapt van je woning: de woonhal. Je wilt natuurlijk je interieur en de mensen in je huis beschermen tegen vervelende insecten en beestjes. De meest handige tip die je dan mee zult krijgen is: horren kopen bij Luxaflex.

Zorg voor warme kleuren in je hal

De hal heeft eigenlijk een hele belangrijke functie in het huis ondanks dat mensen hier niet lang stil blijven staan. De hal verbindt namelijk verschillende kamers met elkaar. Er zullen dus daarentegen wel veel mensen door je hal heen lopen wanneer je mensen op visite hebt. Je kunt je woonhal gezelliger maken door warme kleuren te gebruiken. De hal is namelijk vaak een wat kleinere ruimte waar weinig licht binnenvalt. Je kunt voor dit soort ruimtes vaak het beste kiezen voor wat donkere en warme kleuren omdat dit de ruimte een warm en gezellig gevoel geeft. Deze tip kun je ook gebruiken bij het uitkiezen van het materiaal. Natuurlijke materialen met warme kleuren zoals hout zijn een ideale optie!

De verlichting is ontzettend belangrijk

Je zult het licht in de hal waarschijnlijk best snel vergeten. Hoewel dit logisch is, moet je wel beseffen dat verlichting in jouw woonhal wel ontzettend belangrijk is. Je zult het licht natuurlijk niet lang aan laten staan maar wanneer er mensen bij jou voor de deur staan, kan het soms best wel donker zijn. De keuze voor goede verlichting is dan de ideale optie. Je kunt er ook nog eens voor kiezen om het sfeervol aan te pakken. Je kunt namelijk hele makkelijke en functionele plafond- of hanglampen kopen die jouw woonhal ook nog eens gezelliger maken. Je kunt ook spelen met de lichtinval, lees meer over lichtinval op de website van Luxaflex.

Een spiegel is functioneel en leuk

Je zult je zelf eeuwig dankbaar zijn wanneer je een hele mooie en ronde spiegel koopt voor inje woonhal. De woonhal is namelijk ook de plek waar je je huis zal gaan verlaten aan het begin van de dag bijvoorbeeld. Een laatste kijkje in de spiegel is dan vaak nog even fijn zodat je goed kan zien of je haar nog precies netjes zit of dat je kraagje niet raar is gaan zitten. Een dubbele check kan natuurlijk nooit kwaad! Daarnaast kleedt een spiegel de woonhal ook leuk aan. Je hebt namelijk een echte eye-catcher hangen die iedereen snel zal zien en zal waarderen! Dus mocht je niet weten wat je aan de muur wilt hangen in je hal? Koop dan snel een mooie spiegel.