De wintertijd is al een tijdje geleden ingegaan en ook de officiële winter is niet meer ver weg. Dit is dé tijd om door te brengen met geliefden en heerlijk binnen te genieten in een warm huis! Ga jij een nieuwe vloer voor je huis kopen? Dan is het belangrijk om even goed stil te staan bij die keuze. Tenslotte koop je een vloer niet zomaar en wil je vaak dat deze jarenlang mee zal gaan. In deze blogpost bespreken we de populaire PVC visgraat vloeren!

Ruim aanbod en akoestische demping

PVC vloeren heb je in allerlei soorten en maten. Wél hebben ze allen de kenmerkende eigenschappen die dit type vloer zo populair maakt! Allereerst hebben de vloeren een zeer warme uitstraling. Ze brengen sfeer in elke ruimte en zijn veelzijdig doordat ze te verkrijgen zijn in allerlei designs. Denk aan varianten in klassiek steen, elegant leisteen, betonlook, moderne houten planken en tot slot de PVC visgraat vloeren. Er is van alles mogelijk en dit maakt deze vloer zo geschikt voor elke interieurstijl! Daarnaast zijn PVC vloeren heerlijk stil. Geen tikkende hakken op je vloer of overlast door het geschuif van meubels. Met een PVC vloer kun je genieten van een akoestische demping.

Duurzaam, onderhoudsarm en hygiënisch

PVC vloeren, bijvoorbeeld van Floorlife.nl, hebben een duurzaam karakter. Ze zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en zullen niet zomaar beschadigen. PVC vloeren zijn zelfs gemaakt om extra zware belastingen te weerstaan. Zo zie je ze op allerlei plekken terugkomen. Denk aan scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen, kantoorpanden en zelfs in drukbezochte winkels kiezen ze voor deze vloer. Daarnaast is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken met de stofzuiger en een dweil. Ook hebben ze over het algemeen niet veel onderhoud nodig. De vloeren zijn zo gemaakt dat ze uit zichzelf lang mooi blijven. Een extra voordeel is dat er geen vuil en bacteriën tussen de kieren blijft zitten. Een hygiënische vloer is altijd fijn, maar in sommige sectoren zelfs nodig. Daarnaast is de vloer vochtbestendig, waardoor hij te leggen is in elk soort ruimte. Van de keuken tot de badkamer.

Uniek én toch zeer betaalbaar

Welke PVC vloer je ook kiest, elke vloer is uniek, en voor elke gewenste uitstraling is er wel een vloer te vinden. Ook zijn PVC vloeren zeer betaalbaar! Hou jij enorm van de houtlook, maar spreekt de prijs en het nodige onderhoud van echt hout jou niet aan? Dan zijn de PVC visgraat vloeren in houtlook dé oplossing voor jou! Voor een mooie PVC vloer, kun je bijvoorbeeld terecht bij Floorlife.nl. Wil jij de vloeren liever in het echt komen bewonderen? Dan kun je het beste langsgaan in een showroom. Hier kun je tevens terecht voor advies van de experts.